Spouwanker renovatie tekst

Spouwanker Renovatie

Toelichting Thor Helical Spouwankers

De Thor Helical Air-Twist spouwankers en Air Twist renovatie spouwankers zijn spiraalvormige RVS ankers waarmee het binnen- en buitenblad aan elkaar verbonden wordt. De ankers zijn ontworpen om met evenredige snijlijn te verankeren, de anker baant zich een natuurlijke weg in de meeste gevelmaterialen. Het spouwanker wordt door een SDS tool met hamerslag in een voorgeboord gat gedreven. De montage van het spouwanker is snel en eenvoudig (zie video). De spouwankers worden in RVS316(A4) kwaliteit geleverd en zijn in verschillende diameters en lengtes verkrijgbaar.

Spouwankers
Air-Twist spouwanker is ideaal voor het verbinden in situaties waar elk gevelblad is uitgelijnd op elkaar en waar het binnenblad is opgebouwd uit metselwerk, kalkzandsteen, bouwblokken, houtskeletbouw e.d.

Renovatie Spouwanker
De gepatenteerde Air-Twist renovatie spouwanker van Thor Helical is de markleider in zijn segment. De ankers zijn geschikt voor gebruik in het opnieuw verbinden van het binnenblad en buitenblad.

​De renovatie spouwankers “ TH Air-twist 9mm” van Thor Helical zijn door IKOB-BKB uit Houten gecertificeerd als Erkend Renovatiespouwanker. Hierdoor kunnen verwerkende installateurs die KOMO gecertificeerd zijn volgens URL 40.01 de renovatie spouwankers van Thor Helical aanbrengen.

UBB Totaal Spouwanker Renovatie logo
UBB Totaal Spouwanker Renovatie
Tekst

UBB Totaal Spouwanker Renovatie logo
UBB Totaal Spouwanker Renovatie

Copyright © UBB Totaal Spouwanker Renovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl