Home

Scheurherstel-certificaat

Welkom op de website van UBB Totaal Spouwanker Renovatie

UBB is al jaren gespecialiseerd op het gebied van gevelrenovatie en levert hoogwaardig kwaliteitswerk. Met een enthousiast team specialisten brengen wij gevels weer terug in de originele staat. Daarvoor beschikken we tevens over moderne gereedschappen en geschikt apparatuur. Of het nu gaat om een bedrijfspand of woning, uw pand is bij ons in goede handen.

Het klimaat in Nederland zorgt ervoor dat gevels veel te verduren hebben. Regen, sneeuw, hagel, vorst en ook zon zijn een aanslag op een gevel. Wanneer u uw gevel niet tijdig laat onderhouden kan dit vervelende gevolgen hebben zoals:

  • Schimmels
  • Scheuren
  • Verzakkingen
  • Doorslaan van muren

Met reiniging, reparatie en renovatie houden wij de waarde van uw woning in stand.

Spouwanker

Zijn de spouwankers van uw gevel aangetast? Is de constructie van uw gevel zwakker? Wees er zeker van dat uw gevel veilig is en schakel UBB in. Eerst zullen we de gevel onderzoeken om u een helder en betrouwbaar beeld te geven van de staat van uw gevel. Afhankelijk van de staat stellen we een behandelplan op maat op.

Voorkom ongevallen en laat uw gevel onderzoeken. Vraag een offerte aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

 

UBB Totaal Spouwanker Renovatie logo
UBB Totaal Spouwanker Renovatie
Youtube video

UBB Totaal Spouwanker Renovatie logo
UBB Totaal Spouwanker Renovatie
Tekst

‚Äč

UBB Totaal Spouwanker Renovatie logo
UBB Totaal Spouwanker Renovatie

Copyright © UBB Totaal Spouwanker Renovatie 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl